43
Υλικά
- ζάχαρη 300 γρ
- αλεύρι 160 γρ
- κορν φλάουρ 160 γρ
- κακάο 4 κσ
- αυγά 8 τμχ
- λικέρ 60 ml
- κρέμα γάλακτος 1.5 λτ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- γλυκό βύσσινο 700 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
Υλικά Για τη βάση: 300 γρ. ζάχαρη 160 γρ. αλεύρι 160 γρ. κορν φλάουρ 4 κουταλιές κακάο 8 αυγά 60 ml. λικέρ kirsch Για την γέμιση:1,5 λίτρο κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη άχνη 700 γρ. γλυκό βύσσινο στραγγισμένο Για τη γαρνιτούρα: 200 γρ. κουβερτούρα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr