85
Υλικά
- κεράσια 0.5 κιλ
- αλεύρι 200 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 120 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- πορτοκάλι γλυκό 1 κσ
Ένα παραδοσιακό αγγλικό κέικ που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο μείγμα κέικ, ανακατεύοντάς το απαλά, να βυθίσουμε τα κεράσια, δημιουργώντας μια επιφάνεια με μαύρες βούλες και να αδειάσουμε το μείγμα σ΄ ένα πυρίμαχο σκεύος φούρνου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es