28
Υλικά
- ινδοκάρυδο 1.5 ποτ
- ζάχαρη 1.33 ποτ
- αλεύρι 1.5 ποτ
- μαργαρίνη 1 πκτ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αυγά 6 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 2 ποτ
1 1/2 ποτήρι ινδική καρύδα
1 1/3 ποτήρι ζάχαρη
1 1/2 ποτήρι αλεύρι
1 πακέτο μαργαρίνη (250 γρμ)
2 κουταλάκια μπέικιν
6 αυγά
1 βανίλια
1 ποτήρι νερό
2 ποτήρια ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr