84
Υλικά
- φαρίνα 3.5 φλ
- βούτυρο 1 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- αυγά 4 τμχ
- κανέλα 1 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- κονιάκ 0.25 φλ
3 ½ φλ. τσ. αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του) 1 φλ. τσ. βούτυρο 1 ½ φλ. τσ. ζάχαρη 4 αυγά 1 κοφτή κ.σ. κανέλα ξύσμα από ένα πορτοκάλι ½ φλ. τσ. χυμό πορτοκαλιού ¼ φλ. τσ. κονιάκ
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr