85
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- καρότο 2 φλ
- φαρίνα 2.5 τμχ
- philadelphia 1 συσκ
- βούτυρο 0.5 φλ
- μαργαρίνη 0.5 φλ
- ζάχαρη άχνη 2.5 φλ
- βανίλια 0.5 κγ
Υλικά
4 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού . χυμό πορτοκάλι
1/4 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζάνι . ζάχαρη
2 κουταλάκια γλυκού κανέλα
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζάνι τσαγιού καρότο τριμμένο
2 +1/2 αλεύρι self raising-υπάρχει στα σούπερ μάρκετ -
Λίγο ξύσμα πορτοκάλι
Μία πρέζα αλάτι
4 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού . χυμό πορτοκάλι
1/4 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζάνι . ζάχαρη
2 κουταλάκια γλυκού κανέλα
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζάνι τσαγιού καρότο τριμμένο
2 +1/2 αλεύρι self raising-υπάρχει στα σούπερ μάρκετ -
Λίγο ξύσμα πορτοκάλι
Μία πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com