32
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 275 γρ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ινδοκάρυδο 80 γρ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη -
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 275 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας 4 αβγά 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 80 γρ. ινδική καρύδα 250 γρ. φρέσκο γάλα άχνη για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr