113
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- λεμόνι 3 τμχ
- ρούμι 2 κσ
- κονιάκ 2 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 100 γρ
- ινδοκάρυδο 50 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- μαρμελάδα λεμόνι 3 κσ
- μαρμελάδα βερίκοκο 3 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
5 αβγά 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. γιαούρτι 2% ξύσμα από 3 μέτρια λεμόνια 2 κ.σ. ρούμι ή κονιάκ 1 πρέζα αλάτι 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 50 γρ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο) 250 γρ. αλεύρι Για την επικάλυψη 3 κ.σ. μαρμελάδα λεμόνι ή βερίκοκο 1 λεμόνι ζουμερό, χυμό και ξύσμα 150 γρ. ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr