193
Το κέικ λεμονιού είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα κέικ μαζί με τα κέικ βανίλιας, πορτοκαλιού και σοκολάτας, που θα ανεβάσουμε προσεχώς. Όμως, στη συνταγή που προτείνουμε, έχουμε φέρει μια νεωτερική προσέγγιση, που λειτουργεί τόσο γευστικά και σε επίπεδο υφής, όσο και αισθητικά.
Γιατί η πρόσθεση παπαρουνόσπορου φέρνει μια αναπάντεχη έκπληξη στη κάθε μπουκιά του κέικ λεμονιού, που εκτός απ’ την όξινη ένταση, αποκτά και μια μυστηριώδη τραγανότητα, καθώς τα δόντια σπάνε τα μικροσκοπικά σποράκια.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr