66
Υλικά
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- σταφίδες 80 γρ
- μέλι 150 γρ
- εσπρέσσο 100 γρ
- αλεύρι 320 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 δόση
- ξύσμα λεμονιού 3 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- νεραντζάκι -
Υλικά:Για 8 μερίδες 100 γρ. βούτυρο 120 Υρ. ζάχαρη 80 γρ. σταφίδες 150 γρ. μέλι 100 γρ. καφέ εσπρέσο κρύο 320 γρ. αλεύρι 2 αυγά, χτυπημένα καλά' 1 κουταλάκι κανέλλα 1 κουταλάκι γαρύφαλλο σε σκόνη 1 κουταλάκι μπέικιν πάονυτερ Για την κρέμα 250 γρ. κρέμα γάλακτος 3 κουταλιές ζάχαρη 1 δόση άρωμα βανίλιας 3 κουταλιές ξύσμα λεμονιού 2 κουταλιές χυμό λεμονιού Για την διακόσμηση Γλυκό νεράντζι σε κομματάκια
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com