86
Υλικά
- αχλάδια 3 τμχ
- σοκολάτα 125 γρ
- ελαιόλαδο 90 ml
- βούτυρο 75 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κονιάκ 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- κακάο 1 κσ
- αχλάδια 2 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κρόκος Κοζάνης 6 κλων
Αχλάδι-σοκολάτα: ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς! Κι εδώ εύλογα αναρωτιόμαστε: «και με τι δεν ταιριάζει η σοκολάτα;» Ε, αφού έχει πια καθιερωθεί και σε αλμυρές συνταγές δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα που να μη ταιριάζει με τη σοκολάτα… Ναι, αλλά με κάποια πράγματα ταιριάζει περισσότερο. Τα αχλάδια είναι ένα απ’ αυτά!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr