71
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ηλιέλαιο 0.5 φλ
- φρέσκο βούτυρο 0.5 φλ
- ακατέργαστη ζάχαρη 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- κακάο 0.5 φλ
- αυγά 3 τμχ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- γάλα 0.33 φλ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- κουβερτούρα 400 γρ
Αυτό το «κολασμένο» γλύκισμα με διπλή σοκολάτα είναι τόσο χορταστικό και πλούσιο που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ανικανοποίητο, καθώς το «γεμάτο» κέικ σοκολάτας με γεύση πορτοκαλιού έχει επάλειψη και γέμιση πλούσιας σοκολάτας γκανάς (ganache), επίσης με ελαφρύ άρωμα πορτοκαλιού. Κι αν δεν το πεις «κολασμένο», το λες τουλάχιστον «διαβολικό» διότι αυτό είναι το ονομαστό “Devil’s Cake”!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr