282
Υλικά
- αλεύρι 300 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- φυστικοβούτυρο 4 κσ
- αυγά 4 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
Για να είμαι ειλικρινής, η πρώτη μου επαφή με το φυστικοβούτυρο δεν πήγε και πολύ καλά. Η υφή του μου φάνηκε παράξενη και για αρκετό καιρό δεν το χρησιμοποιούσα πουθενά.
Όταν όμως το συνδύασα με ζεστό ψωμάκι και μαρμελάδα φράουλα άλλαξα γνώμη και από τότε το φυστικοβούτυρο βρίσκεται πάντα σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας μου. Συχνά το χρησιμοποιώ στα μπισκότα και σύντομα θα σας ανεβάσω τη συνταγή μου.
Αυτή τη φορά το πρόσθεσα στο κέικ και μαζί με τη σοκολάτα είχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Όταν όμως το συνδύασα με ζεστό ψωμάκι και μαρμελάδα φράουλα άλλαξα γνώμη και από τότε το φυστικοβούτυρο βρίσκεται πάντα σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας μου. Συχνά το χρησιμοποιώ στα μπισκότα και σύντομα θα σας ανεβάσω τη συνταγή μου.
Αυτή τη φορά το πρόσθεσα στο κέικ και μαζί με τη σοκολάτα είχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com