118
Καλημέρα και καλό μήνα! Σήμερα ανοίγω καινούρια σελίδα στη ζωή μου ~ οι πρώην συνάδελφοί μου στην RBS (και γνωρίζω ότι αρκετοί από αυτούς διαβάζουν το blog μου) ξέρουν τι εννοώ...Τους κερνάω νοερά λοιπόν τούτο το γλυκό κέικκαι τους ευχαριστώ για όλα!Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να ασπρίσει, προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5-6 λεπτά, μέχρι το μίγμα να αφρατέψει.Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι εναλλάξ με το κρασί ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.Μην το παρακάνετε με το ανακάτεμα γιατί θα ξεφουσκώσει το μίγμα!Δοκιμάζουμε με τη λάμα ενός μαχαιριού, αν
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com