78
Υλικά
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- τζίντζερ 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- καρύδια 50 γρ
- καστανή ζάχαρη 250 γρ
- βούτυρο 130 γρ
- αυγά 3 τμχ
- πουρές γλυκοπατάτας 400 γρ
- γιαούρτι 100 γρ
- γάλα 100 γρ
- μήλα 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 0.5 φλ
- γάλα 4 κσ
- βούτυρο 60 γρ
- ζάχαρη άχνη 1.5 φλ
Λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πιο "γεμάτο", αρκετά υγρό και όσο πρέπει γλυκό, γεμάτο άρωμα και γεύση. Το στολίζουμε με καραμελένιο γλάσο και το πασπαλίζουμε με τριμμένο καρύδι. Εγώ το πασπάλισα με νιφάδες από οργανικό σιρόπι σφενδάμου που μου έχει στείλει η Χαρά και μας έχει ξετρελάνει....
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com