55
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 265 γρ
- μπέκιν πάουντερ 7 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη 165 γρ
- λοβός βανίλιας 0.33 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 35 γρ
- αυγά 230 γρ
- γάλα 65 γρ
- ινδοκάρυδο 100 γρ
Τι φτιάχνουμε αν μας περισσέψει λίγη κρέμα ζαχαροπλαστικής? Ενα νόστιμο κέϊκ βέβαια! Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο κέϊκ με ινδοκάρυδο, με την συνταγή του Iginio Massari και είμαι σίγουρη ότι όταν φτιάχνετε κρέμα ζαχαροπλαστικής, θα φροντίζετε να σας περισσεύει πάντοτε λίγη...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com