60
Υλικά
- σαγκουίνι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 160 γρ
- φαρίνα 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.125 κγ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- γάλα 80 ml
- χυμός σαγκουίνι 60 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
Κάθε χρόνο, κοντά στο Πάσχα, η σαγκουινιά μας μας προμηθεύει με ένα σωρό ζουμερά σαγκουίνια.Αυτή τη φορά αποφάσισα να φτιάξω και ένα κέικ, που θα ήταν γεμάτο πορτοκαλένιο άρωμα και γεύση.Οι φέτες των σαγκουινιών με το έντονο πορτοκαλοκκόκινο χρώμα, καραμελώθηκαν μαζί με φέτες λεμονιού μέσα σε σιρόπι και ομόρφυναν την επιφάνεια του κέικ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com