67
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 160 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- καλαμποκέλαιο 200 ml
- ζάχαρη 270 γρ
- καρύδια 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- καρότο 135 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 3 κσ
- λευκή σοκολάτα 130 γρ
- περγαμόντο 1 τμχ
Το σημερινό κέικ προέρχεται από το βιβλίο μου του OTTOLENGHI The Cookbook με τροποποίηση ως προς την επικάλυψη η οποία είναι ιδέα της φίλης Ευγενίας και συζητήθηκε μεταξύ καφέ και ευχών για το νέο έτος.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr