83
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι -
- μαργαρίνη με βούτυρο 175 γρ
- ζάχαρη 175 γρ
- αυγά 3 τμχ
- τυρί κρέμα 160 γρ
- κερασάκια γλασέ 110 γρ
- καρύδα 80 γρ
- πετροκέρασο γλυκό 200 ml
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει 1 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ 1 μασουράκι άρωμα βανίλιας ελάχιστο αλάτι 175 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο λιωμένη 175 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά 160 γρ. cream cheese 110 γρ. κερασάκια γλασέ ολόκληρα 80 γρ. τριμμένη καρύδα 200 ml. σιρόπι από γλυκό πετροκέρασο 100 ml. νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr