38
Υλικά
- φαρίνα 600 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μαργαρίνη 0.5 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- κανέλα 2 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- μαγειρική σόδα 1.5 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- καρύδια 1 φλ
- λιναρόσπορος 4 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κονιάκ 0.5 φλ
Υλικά συνταγής 600γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. μαργαρίνη 1½ φλιτζ. ζάχαρη 2 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ μοσχοκάρυδο 1 πρέζα γαρίφαλο 1½ κ.γ. σόδα 2 βανίλιες ½ φλιτζ. κράνμπερι αποξηραμένα 1 φλιτζ. καρυδόψιχα 4 κ.σ. λιναρόσπορος κοπανισμένος ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr