by admin

κέικ με παντζάρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στη σημερινή συνταγή, το κόκκινο παντζάρι (επισήμως Beta Vulgaris) δανείζει το χρώμα του (ίδιο με αίμα ταύρου) στο κέικ, προσδίδοντάς του μια εντελώς ξεχωριστή εμφάνιση και μαζί γευστικό χαρακτήρα. Το παντζάρι από μόνο του είναι γλυκό, όταν μάλιστα ψήνεται στο φούρνο η συγκέντρωση των σακχάρων που περιέχει αναβαθμίζεται, κάτι που η γεύση μας αναγνωρίζει εύκολα με την πρώτη. Εξ αιτίας αυτής της γλυκύτητάς του δε, τα πάει περίφημα με τα καρυκεύματα, την πικρή σοκολάτα και το άρωμα των ξινών φρούτων....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ, κέικ με παντζάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com