62
Αν έχετε συμπυκνωμένη λεμονάδα και δεν θα τη χρησιμοποιήσετε, ή κοντεύει να λήξει, αξιοποιήστε τη βάζοντάς τη σε ένα κέικ. Εγώ είχα χειροποίητη, η οποία όμως δεν αντέχει αιώνια. Κάποια στιγμή που έβλεπα ότι σύντομα θα χαλάσει, την έβαλα σε κέικ και ήταν πεντανόστιμο και ξινούτσικο. Αν σας αρέσει η ξινή γεύση του λεμονιού, θα το λατρέψετε. Κέικ με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού Υλικά 400 γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com