41
Υλικά
- φαρίνα 350 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 250 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- ηλιέλαιο 120 ml
- μπανάνες 3 τμχ
- τζίντζερ 100 γρ
Αυτό το κέικ είναι η χαρά της δημιουργίας γι αυτόν που το φτιάχνει, χωρίς την αγωνία της αποτυχίας, κι η χαρά της απόλαυσης όσων το δοκιμάσουν. Άνετα μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας κέικ για τη Βασιλόπιτα του 2017!Πολύ ζουμερό-υγρό, φρουτένιο, με λιωμένες μπανάνες στο εσωτερικό του, χωρίς πολλή ζάχαρη, λεμονοπικάντικο χάρις το ζαχαρωμένο τζίντζερ, απαλό, χωρίς ψίχουλα παντού, χωρίς βούτυρο και φουσκωτό-φουσκωτό. Στέκεται στο ύψος του και μετά το ξεφούρνισμα και τελευταίο, αρκετά υγιεινό τηρουμένων των αναλογιών ενός κέικ. Καθόλου απαιτητικό στην προετοιμασία του και με ένα μυστικό. Διαβάστε
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es