72
Υλικά
- μήλα 5 τμχ
- χυμός λεμονιού 0.5 κσ
- λικέρ 1 σφην
- ζάχαρη 250 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- φαρίνα 250 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- βούτυρο 50 γρ
- πετιμέζι 100 γρ
- μαρμελάδα 3 κσ
- ζάχαρη άχνη -
Κέικ μήλων αναποδογυρισμένο με έντονη την παρουσία, το άρωμα και τη γεύση του μεθυστικού πετιμεζιού. Η σκούρα μαρμελάδα αλλά και το πετιμέζι του χαρίζουν έντονες αποχρώσεις σε βυσσινί τόνους. Διαλέγουμε μήλα κόκκινα, σκληρά, αγουρωπά για καλύτερο αποτέλεσμα στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση....
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es