40
Υλικά
250 γρ. Φαρίνα
1 κ.γ. κανέλα
2 μήλα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 αχλάδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένα
80 γρ. βούτυρο
180 γρ. Ζάχαρη
2 Αυγά ελαφρά χτυπημένα
1/2 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
1/2 λεμόνι (το ξύσμα του)
1 κ.σ. Σταφίδες ξανθές
2-3 κ.σ. Φρέσκο γάλα
250 γρ. Φαρίνα
1 κ.γ. κανέλα
2 μήλα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 αχλάδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένα
80 γρ. βούτυρο
180 γρ. Ζάχαρη
2 Αυγά ελαφρά χτυπημένα
1/2 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
1/2 λεμόνι (το ξύσμα του)
1 κ.σ. Σταφίδες ξανθές
2-3 κ.σ. Φρέσκο γάλα
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com