61
Υλικά
- ψωμί 2 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- πούδρα αμυγδάλου 2 κσ
- ζάχαρη 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- πράσινο μήλο 400 γρ
- κανέλα 1 κγ
- μαργαρίνη 120 γρ
- αυγά 1 τμχ
- φαρίνα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 0.67 φλ
2 κ.σ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί (ή τριμμένη φρυγανιά ή αμυγδαλόσκονη)
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. ζάχαρη καστανή
400 γρ. μήλα πράσινα (καθαρό βάρος – 2 μήλα μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους)
1 κ.γλ. κανέλα
120 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 αβγό
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος light
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. ζάχαρη καστανή
400 γρ. μήλα πράσινα (καθαρό βάρος – 2 μήλα μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους)
1 κ.γλ. κανέλα
120 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 αβγό
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος light
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr