109
Υλικά
- βούτυρο 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- αλεύρι 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αυγά 4 τμχ
- λάϊμ 2 τμχ
- παπαρουνόσπορος 2 κσ
- ζάχαρη 4 κσ
- λάϊμ 4 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. καστανή ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 100 γρ. αλεσμένο αμύγδαλο 4 αβγά 2 μοσχολέμονα (λάιμ ) ξύσμα μόνο 2 κ.σ. παπαρουνόσπορο Για το σιρόπι 4 κ.σ. ζάχαρη 4 λάιμ χυμό ξύσμα από 1 λάιμ
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr