61
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- αυγά 3 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- φαρίνα 3 φλ
- τρούφα σοκολάτας 1 φλ
- κουβερτούρα 1 τμχ
- μέλι 1 κσ
- γάλα 3 κσ
- μαργαρίνη 1 κσ
Το πορτοκάλι και το γλάσο γλυκιάς κουβερτούρας απογειώνουν το κλασσικό κέικ!
250 γραμμάρια μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου (και λίγη ακόμη για τη φόρμα)
1 φλυτζάνι του τσαγιού και 1/4 ζάχαρη
1 φλυτζάνι του τσαγιού πορτοκάλι
3 αυγά
Μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού...
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com