by admin

Κέικ Ρυζιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Κέικ Ρυζιού ή Torta di Riso στα Ιταλικά. Κέικ ιδιαιτέρως δημοφιλές και με πολλές παραλλαγές. Παραδοσιακό γλυκό το οποίο ανήκει στην κουζίνα της Μπολόνια και οι ρίζες του φτάνουν μέχρι το 17⁰ αιώνα, συνυφασμένο με λαϊκές, θρησκευτικές γιορτές και πανηγύρια, κατά την διάρκεια των οποίων όλων τα σπίτια ήταν ανοιχτά στους γείτονες και τους επισκέπτες, τους οποίους υποδέχονταν και πρόσφεραν αυτό το γλυκό κέικ. Κοβόταν σε μικρά κομμάτια σε σχήμα διαμαντιού και προσφερόταν με οδοντογλυφίδα.Ένα κέικ για όλες τις εποχές υγιεινό για Πρωινό ή σνακ.Δικό σας!εργασία: 30′χρόνος: 1h:20′εύκολο: Συνεχίζεται..
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es