81
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα 270 ml
- ζάχαρη 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 4 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- λικέρ φράουλα 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- φράουλες 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
Υλικά Για το κέικ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Αυγά 3 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Γάλα 270 ml Ζάχαρη 250 γρ Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά γλυκού Κακάο 4 κουταλιές σούπας Σόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι γλυκού Για το σιρόπι Νερό 250 ml Λικέρ φράουλα 3 κουταλιές σούπας Για την μους Κρέμα γάλακτος 250 ml Φράουλες 400 γρ Άχνη ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr