66
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- κακάο 0.75 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 0.75 φλ
- σπορέλαιο 0.5 φλ
- αυγά 3 τμχ
- βανιλίνη 1 δόση
- σοκολάτα κουβερτούρα 450 γρ
- κρέμα γάλακτος 1.5 φλ
- λικέρ μέντας 3 κσ
- σιρόπι καλαμποκιού 1 κσ
Υλικά 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ φλ. ζάχαρη ¾ φλ. άγλυκο κακάο 1 κ.γ. σόδα 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι ¾ φλ. ζεστό νερό ¾ φλ. γάλα ½ φλ. σπορέλαιο 3 μεγάλα αβγά 1δόση βανιλίνη Για το γκλάσο σοκολάτας -μέντας 450 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα κουβερτούρα 1½ φλ. κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά 3 κ.σ. λικέρ crème de menthe 1 κ.σ. σιρόπι καλαμποκιού
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com