53
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 350 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 200 ml
- χυμός πορτοκαλιού 60 ml
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- κουβερτούρα 200 γρ
- μέλι 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 1 σφην
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικά 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο 350 γρ. ζάχαρη 4 αβγά 200 ml γάλα 60 ml χυμό πορτοκαλιού 1 βανίλια Ξύσμα ενός πορτοκαλιού Υλικά για το γλάσο 200 ml κρέμα γάλακτος 200 γρ. κουβερτούρα 2 κ.σ. μέλι 1 σφηνάκι χυμό πορτοκαλιού Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr