42
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.67 κούπα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλια 2 τμχ
- ξύδι 2 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κακάο 4 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κφτ κγ
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3.67 κούπα/ες
Υλικά 2/3 της κούπας ελαιόλαδο Ι 2/3 της κούπας ζάχαρη 1 ποτήρι κανελόζουμο (νερό βρασμένο με ένα ξυλάκι κανέλας) 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού 1 μπέικη 2 βανίλιες 2 κ.σ. ξύδι Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 4 κ.σ. κακάο 1 κοφτό κ.γ. σόδα 100 γ.μ. σταγόνες σοκολάτας...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com