84
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 120 γρ
- καλαμποκέλαιο 120 γρ
- πραλίνα φουντουκιού 1.5 φλ
- κουβερτούρα 125 γρ
- κακάο 75 γρ
- κουβερτούρα λευκή 130 γρ
- φαρίνα 600 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- βανίλια 0.33 κγ
- γάλα φρέσκο 0.5 ποτ
- κουμ κουάτ 100 γρ
Κουμ κουάτ (το χρυσό πορτοκάλι - kam kwat -κατά τους Κινέζους) το οποίο αποτελεί και το σύμβολο γλυκό ή ποτό της σαγηνευτικής και διάσημης Κέρκυρας. Κέικ Τριπλής Σοκολάτας με Κουμ κουάτ Και όταν εννοώ "τριπλή" σοκολάτα, εννοώ με τρία διαφορετικά είδη τόσο σε μορφή όσο και σύνθεση.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com