108
Υλικά
- κεράσια 150 γρ
- βερίκοκο 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 160 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- μέλι 60 γρ
- ανθότυρο 300 γρ
- αμαρέτο 2 σφην
- εσάνς πικραμύγδαλου 2 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αυγά 3 τμχ
Υλικά για τετράγωνη φόρμα 20χ 20 εκ. ή στρογγυλό διαμέτρου 20-22 εκ.: 150 γρ. κεράσια, απύρηνα, κοµµένα στη µέση (καθαρό βάρος)
150 γρ. βερύκοκα ξεφλουδισμένα και κομμένα στα τέσσερα
160 γρ. βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. άχνη ζάχαρη + λίγη για πασπάλισµα (προαιρετικά)
60 γρ. μέλι
300 γρ. ανθότυρο, σε µικρά κοµµάτια...
150 γρ. βερύκοκα ξεφλουδισμένα και κομμένα στα τέσσερα
160 γρ. βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. άχνη ζάχαρη + λίγη για πασπάλισµα (προαιρετικά)
60 γρ. μέλι
300 γρ. ανθότυρο, σε µικρά κοµµάτια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr