49
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- φιστίκι Αιγίνης 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- λάδι 80 γρ
- κύμινο 0.33 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- βρώμη 4 κσ
- αλάτι ιμαλαΐων 3 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Τα κεμπάπ είναι μία αδυναμία μας στο σπίτι και σε πρώτη ευκαιρία τα απολαμβάνουμε όλοι μαζί !! Αυτά όμως είναι πολύ ιδιαίτερα σε γεύση και χρώμα από το ψιλοκομμένο φυστίκι αιγίνης, ένα υλικό που υπέρ αγαπώ!! Αυτή η συνταγή που λέγεται και φυστικλί κεμπάπ είναι αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια με καταγωγή από την Ανατολή!!
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com