62
Κιμαδόπιτα διαφορετική με την προσθήκη του λάχανου, έντονων, ανατολίτικων, αρωματικών μπαχαρικών και φρέσκων λαχανικών. Το κάθε ένα απ΄αυτά συντελεί με την παρουσία του σε ένα γευστικό αποτέλεσμα σε μια πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. Πίτα λοιπόν σε ρολάκια, με μια ιδιαίτερη τεχνική, περιχυμένα με κρέμα γάλατος και αυγά για να χρυσίσει.Δοκιμάστε την!εργασία: 50′χρόνος: 1h:40′μεσαίο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es