70
Υλικά
- σπαγγέτι 500 γρ
- μπουκατίνι 500 γρ
- μπέϊκον 150 γρ
- πανσέτα 150 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- παρμεζάνα 150 γρ
- πεκορίνο 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αγκινάρες 4 τμχ
- σπαράγγια 4 τμχ
- αρακάς 100 γρ
- ασπρομανίταρα 200 γρ
- μανιτάρια ξερά 1 κσ
- λιαστές ντομάτες 6 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 2 ολόφρεσκα αβγά 150 γρ. παρμεζάνα και πεκορίνο ανάμεικτα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό Για τις ανοιξιάτικες παραλλαγές 4 αγκινάρες 4 σπαράγγια 100 γρ. αρακά λίγο άνηθο ή 200 γρ. ασπρομανίταρα 1 κ.σ. αποξηραμένα μανιτάρια λίγο θυμάρι ... Υλικά: σπαγγέτι, μπέϊκον, ελαιόλαδο, σκόρδο, βούτυρο, αυγά ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr