by admin

00167364

Κλασσικοί κουραμπιέδες πλούσιοι σε αμύγδαλο και με θρυφτή υφή

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τι πιο όμορφο, πιο γευστικό, πιο γιορτινό, πιο αμαρτωλό, από μία πιατέλα τίγκα στον κουραμπιέ; Κουραμπιέ αφράτο, κουραμπιέ κατάλευκο, κουραμπιέ που να μοσχοβολάει φρέσκο βούτυρο. Που να λιώνει στο στόμα, χωρίς όμως να είναι σκέτος αέρας, να έχει αρκετή ουσία να προσφέρει, μία δεμένη (αλλά αφράτη) ζύμη, αρκετό αμυγδαλάκι, καλοτοσταρισμένο και μεγάλο.



Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com

Περισσότερες συνταγές: κουραμπιέδες με αμύγδαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το cookpad.com