193
...Τα κνόεντελ, έχουν πολλά ονόματα και φτιάχνονται από διάφορα αμυλώδη υλικά. Υπάρχουν τα κνόεντελ πατάτας, τα κνόεντελ ψωμιού, τα κνόεντελ που φτιάχνεις με σιμιγδάλι κι αυτά που γίνονται από αλεύρι. Απλά ή γεμιστά, βραστά ή τηγανητά, ένα αγαπημένο συνοδευτικό στην γερμανική, στην εβραϊκή και στην τσέχικη κουζίνα. Αλμυρά ή γλυκά, οι Γερμανοί φαίνεται να τα αγαπάνε πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ!...
Διάβασε τη συνταγή στο miamormpliax.blogspot.com