70
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- βανίλια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- γάλα 3 φλ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- αλεύρι 200 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- κουβερτούρα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- μέλι 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- ζάχαρη 2 φλ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Yλικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ.γλυκ. κορν φλάουρ 1 κουτ.γλυκ. μπέκιν πάουντερ 1/2 κ.γ. αλάτι Για τη γέμιση: 3 φλ. γάλα 2 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι 2 βανίλιες Για την επικάλυψη: 200 γραμμάρια κουβερτούρα 200 ml κρέμα γάλακτος 1 κ.γ. μέλι 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη Σιρόπι 2 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 1½ φλυτζ. τσαγιού νερό 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού Για να το αρωματίσουμε προαιρετικά 1 κουτ. σούπας μέλι 1 φλούδα λεμονιού ή πορτοκαλιού
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com