by admin

Κοκκινιστές γλυκόξινες μοσχαρίσιες μπριζόλες με πιπεριές και καρότα, στο τηγάνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 Εύκολο και γρήγορο φαγητό για σήμερα. Έχουμε συνηθίσει τις μπριζόλες να τις φτιάχνουμε,  ψητές, ή τηγανιτές. Ένα πράγμα συνήθως στεγνό εάν δε το φας εκείνη την ώρα. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μία παρατυπία σήμερα και να τις φτιάξω γλυκόξινες.  Ωραίο αποτέλεσμα. Νόστιμες και ζουμερές.
Διάβασε τη συνταγή στο zaaxarikaialati.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το zaaxarikaialati.blogspot.com