81
Υλικά
- παπαρδέλες 500 γρ
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
- αλάτι 2 κσ
- μοσχάρι νουά 1 κιλ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- πιπέρι 6 κόκκοι
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- αλάτι -
- κεφαλοτύρι 1 φλ
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες 5 λίτρα νερό 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι νουά 500γρ. χυμός ντομάτας 1 κ.σ. πελτές ντομάτας ½ φλιτζ. κόκκινο ξηρό κρασί 1 ½ ποτήρι νερό ½ κ.γ. ζάχαρη (αν ο χυμός ντομάτας είναι φρέσκος) 6-7 κόκκους πιπέρι 5 κόκκους μπαχάρι αλάτι 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr