79
Υλικά
- μοσχάρι 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζάχαρη -
- τζίντζερ 2 κσ
- ρύζι για πιλάφι 1 ποτ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ2 κουτ σούπας πελτέ ντομάτας 3 ώριμες ντομάτες 1/2 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλλα προαιρετικά, Αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη 1 κοφτή κουταλιά γλυκού τζίντζερ σε σκόνη ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com