159
Υλικά
- κόκορας 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 λτ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο κρασί 1 κούπα/ες
- ντομάτα 1 τμχ
- κέτσαπ 1 κσ
- χυμός ντομάτας 250 ml
Υλικά Για την μαρινάδα 1 κόκορας κομμένος σε κομμάτια 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 1 λίτρο κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 2-3 κ.σ ελαιόλαδο Για την σάλτσα ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο 1 κούπα κόκκινο κρασί που κρατήσαμε από την μαρινάδα πάπρικα γλυκιά 1 ντομάτα ψιλοκομμένη 1 κ.σ κέτσαπ ρίγανη,αλάτι και μαύρο πιπέρι 250 ml ντοματοχυμός ξυλάκι κανέλας φύλλο δάφνης
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com