by admin

Κόκορας με μακαρόνια

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και τον ροδίζουμε από όλες τις πλευρές. Μόλις ξανθύνει, ρίχνουμε το λάδι με τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα με τον κόκορα, ανάβουμε τη φωτιά και μόλις τσιτσιρίσει το λάδι σβήνουμε το φαγητό με το κρασί.Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.Το φαγητό πρέπει να μείνει με μια πηχτή σάλτσα.Βράζουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.Αν βρείτε ξινότυρο (τυρί της Νάξου) προτιμήστε το, θα ενθουσιαστείτε με τη νοστιμιά του!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: μακαρόνια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com