193
Υλικά
- φαρίνα 260 γρ
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 285 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 465 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 800 ml
- κορν φλάουρ 5 κσ
- ζάχαρη 150 γρ
- κανέλα 1 κγ
- κουβερτούρα γάλακτος 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
Μια αλλη εκδοχη να γευτουμε τον υπεροχο συνδυασμο πορτοκαλι-σοκολατα.
Πορτοκαλοπαστα με κρεμα ποροκαλι και σοκολατα γκαναζ.
Τα λογια περιττα..δεν μπορουν να περιγραψουν τη νοστιμια του γλυκου.
Πορτοκαλοπαστα με κρεμα ποροκαλι και σοκολατα γκαναζ.
Τα λογια περιττα..δεν μπορουν να περιγραψουν τη νοστιμια του γλυκου.
Διάβασε τη συνταγή στο syntagestisgogos.gr