125
Υλικά
- κολοκυθάκια 4 τμχ
- κινόα 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κουκουνάρι 1 κσ
- κολοκυθάκια 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- μάραθος 3 κλων
- λεμόνι 0.5 τμχ
Την κινόα μου την πρότειναν φίλοι που την είχαν δοκιμάσει κι όταν βρέθηκα μπροστά της την αγόρασα και η πρώτη δοκιμή ήταν σε κολοκυθάκια γεμιστά, αντικατέστησα το ρύζι με κινόαΝοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι.Μόλις το μείγμα κρυώσει λίγο (για να μπορούμε να το χειριστούμε) γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κλείνουμε από πάνω με άν μικρό κομμάτι κολοκυθιού που έχουμε κρατήσει.Τοποθετούμε τα κολοκυθάκια σε κατσαρόλα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και 1 μεγάλο ποτήρι νερό.Αν θέλουμε το φαγητό μας νηστίσιμο παραλείπουμε τη σάλτσα γιαουρτιού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr