43
Καμμία σχέση με Κρήτη, απλά θυμήθηκα να σας το πω... Πολύ συχνά το καλοκαίρι παίρνω μικρά και τρυφερά κολοκυθάκια και καρότα και αφού τα πλύνω και τα καθαρίσω καλά, τα κόβω σε λεπτά μπαστουνάκια. Τα βάζω σε τάπερ, τα αλατίζω καλά και τα περιχύνω με μπόλικο ξύδι και αρκετό ελαιόλαδο.Τα αφήνω στο ψυγείο για 2-3 ώρες και μετά είναι έτοιμα. Στο ψυγείο διατηρούνται τουλάχιστον 2 βδομάδες. Τα χρησιμοποιώ πολύ σε ανάμικτες σαλάτες αλλά και σαν σνακ - ξέρετε όταν μας πιάνει η τρέλα για τσιμπολόγημα, είναι μια νόστιμη και υγιεινή λύση. Ακόμα και φίλοι που δεν τρώνε καθόλου τα κολοκυθάκια, με αυτά έχο
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com