by admin

Κολοκύθια: διατήρηση με αποξήρανση ή με κατάψυξη

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο παλιός και ο σύγχρονος τρόπος! Συνεχίζω εγώ στο ίδιο μοτίβο της προηγούμενης ανάρτησης… Της επεξεργασίας και της διατήρησης των καλοκαιρινών φρούτων και λαχανικών. Βλέπετε, παρόλο που ζούμε στον παράδεισο των κηπευτικών, με την έννοια ότι ακόμη και το καταχείμωνο βρίσκουμε μελιτζάνες, κολοκύθια, πιπεριές ακόμη και αγγουράκια, δεν συνηθίζουμε να καταναλώνουμε προϊόντα εκτός εποχής . Άλλο όμως τα εκτός εποχής, κι άλλο τα διατηρημένα προϊόντα.  Ανέκαθεν η διατήρηση των τροφίμων  που περίσσευαν ήταν  το ζητούμενο των παραγωγών και -στις μέρες μας- των καταναλωτών. Οι τρόποι διατήρησης έχουν πολλαπλασιαστεί με τη χρήση της τεχνολογίας κι έτσι μπορούμε να έχουμε όποτε θέλουμε τρόφιμα που μας αρέσουν,...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com