230
Υλικά
- κολοκύθια 30 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα γλυκιά -
Ένα από τα λίγα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας που συνδυάζει φαντασία, εφευρετικότητα και οικονομία. Προήλθε από την αξιοποίηση όλων των βρώσιμων υλικών που παρήγαγε ένας σπιτικός, καλοκαιρινός κήπος και τα μετουσίωσε σ’ ένα νοστιμότατο κι ευπαρουσίαστο κύριο πιάτο που αξίζει κι εμείς να το δοκιμάσουμε!Όσοι, τυχεροί, έχετε δικές σας κολοκυθιές στον κήπο σας, θα συγκεντρώσετε τους ανθούς, πρωί-πρωί, όσο ακόμα είναι δροσεροί, για να μην κλείσουν. Θα γεμίσει φως και χρώμα η κουζίνα σας!Αλλά και όλοι εμείς, οι χωρίς κήπο, πολύ εύκολα μπορούμε να τους προμηθευτούμε από τη λαϊκή αγορά, παραγγέλνοντάς...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com